Met behulp van de Cayenne Peper Dieet om Gewicht te Verliezen

De cayenne peper dieet wordt gebruikt om zich te ontdoen van afvalstoffen van je lichaam en om u te helpen gewicht te verliezen snel. Dit is een zeer uitdagende dieet als je niet eet geen voedsel maar gewoon drinken speciaal gemaakt limonade met cayenne peper. Dit is een populair dieet voor beroemdheden, hoewel zij beweren zelfs dat het heel moeilijk is.

cayenne peper dieet

Uw lichaam zal daadwerkelijk de ervaring van verschillende voordelen voor de gezondheid vormen het volgen van dit dieet. Cayenne Peper bevat vitaminen, antioxidanten, mineralen en capsaïcine. De capsaïcine is het belangrijkste onderdeel en deze is gevonden in de steel en de zaadjes van de cayenne peper.

Een aantal van de voordelen van capsaïcine zijn het doden van bacteriën, ziektekiemen, virussen en infecties, het verhogen van uw stofwisseling, waardoor kleverigheid van de bloedplaatjes, de versterking van je immuunsysteem en helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie. Voor een dergelijk gevaarlijk hete peper is het zeker helpt uw lichaam.

Sommige van de giftige stoffen die zich ophopen in uw systeem en veroorzaken problemen zijn medicijnen, zware metalen, hormonen, pesticiden en chemische meststoffen. Het dieet kan effectief flush deze verbindingen van uw systeem, waardoor u uw lichaam worden op haar hoogtepunt.

Bij het starten van de voeding die u nodig hebt om fysiek en mentaal voor te bereiden jezelf, want het zal een ruwe 10 dagen van alleen het drinken van limonade. Zodra je door de eerste 10 dagen ga je naar de tweede fase van het eten van de cayenne peper met zout water of cafeïnevrije laxerende thee. Dan moet je verhuizen naar de post te reinigen.

Zodra je mentaal en fysiek voorbereid jezelf zult u beginnen met het dieet door de aankoop van tal van citroenen, cayenne peper poeder, maple syrup en gedestilleerd water. Een portie van de limonade zal bestaan uit 1/10 theelepel cayenne poeder 2 eetlepels citroensap, 2 eetlepels ahornsiroop en 10 ml gedestilleerd water.

Hoewel er een paar bijwerkingen aan het gebruik van de cayenne peper dieet

Ze zijn voornamelijk gebaseerd op het gevoel honger en het ontgiften van je lichaam. De meeste mensen last hebben van hongergevoel en zal de verlangens die kunnen worden moeilijk te negeren en werk door. Als je normaal gesproken veel drinken van cafeïnehoudende dranken dan kunt u last hebben van cafeïne ontwenningsverschijnselen. Anderen voelen zich een beetje pijnlijk zijn en jeuken. Dit is te wijten aan uw lichaam zich te ontdoen van gifstoffen in het systeem.

Je moet gewaarschuwd worden dat artsen en andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg is niet aan te raden cayenne peper dieet als de hoeveelheid calorieën die je verbruikt veel lager is dan wat je lichaam nodig heeft om goed te functioneren en je krijgt niet alle eiwitten die je lichaam nodig heeft. Bovendien als je verblijf op de voeding te lang in je maag kan stoppen met het doorgeven van voedsel.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *